29 Mart 2020 Pazar

Durum Güncellemesi...

Merhaba Sevgili Okur,
Şu an saat 20.54 canım o kadar çok sıkıldı ki uzun bir zamandır sana yazmadığım aklıma geldi.
Biraz içimi dökmek istiyorum sana... Konuşacak, yazacak ve araştırılacak çok konu varken ben biraz sana içimi dökmek istiyorum.
Ahh 2020 ahh..
Şanssız olduğumu daha önce sana söylemiş miydim ?
Olumlu bir şey olduğunda kafama saksı düşmesin diye asla balkon altlarından geçmiyorum :) o derece yani :)
Benim hayatta en çok istediğim şey kendi ayaklarımın üzerinde durmak ve kendi kararlarımı verip ona göre hareket etmektir.
Gel başımdan geçenleri anlatayım.
9 Mart sabahı kalktım, güneşli sıcacık bir gündü. Her zaman gittiğim evime bir sokak ötede olan  termal fizik tedavime gittim ve eve döndüm, ardında bir telefon geldi başvuruda bulunduğum iş için görüşmek istediklerini ve mülakat detaylarını ileteceklerini bildirdiler. Mezun olduktan sonra ilk görüşmemdi ve aşırı heyecanlıydım iş olanakları çok iyiydikiiii 11 Mart'ta ülkemizde görülen virüs sebebiyle iptal oldu.
O gün bu gündür karantina süreci başladı işte.
Bununla kalır mı? bir Cuma sabahı  91 yaşındaki ananemin hastaneye kaldırıldığını öğrendim ve apar topar yanına geldik. Karaciğer ile pankreas arası iltihaplanmış 5 gün hastanede yattı şu an 2 gündür evde durumu gayet iyi çok şükür. Perşembe günü kontrolü var bu süreçte bol bitki çayı ( yani ıhlamur her gün bir bardak ) ve su içiriyorum. Bu zamana kadar içmediği için biraz mırın kırın ediyor ton ton pamuk ananem.

Antalya da bahar gelmişken, burada yani Erzincan'da bir yandan hava soğukken bir yandan ağaçların çiçek açması bende mevsim çatışması yaratıyor. İlk defa bu mevsimde kış memleketinde  bulunuyorum. Aktif olarak inst: @therabiasaray hesabından durum güncellemesi yapıyorum doğayı görmek istersen beklerim.

ÖSYM sınav tarihlerini de erteledi sanırım bu benim için bir işaret, YKS, KPSS sınavlarına başvurum var. Ben ders çalışmaktan bıktım ve ders çalışma enerjimi para kazanmak için harcamak istiyordum ki hıhıhıhı aklıma geldikçe durumuma gülüyorum. 100 lerce iş başvurusu yaptım yazdan bu zamana bir şirket aradı onda da bu illet çıktı...

Sağlıkla kal..





11 yorum:

  1. kötü olmuş gerçekten, herkes için çok kötü gidiyor 2020 sanırım benim gibi şanslı olduğunu sananlar için bile... geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim :) Sizde kendinize dikkat edin. :)

    YanıtlaSil
  3. Selamlar blogunuzu takipteyim sizde blogumu takip edip son yazıma yorum yaparsanız çok ama çok mutlu olurum :)

    YanıtlaSil
  4. Her şeyin hayırlısı diyelim o zaman. Şimdi Corona günlerini yaşıyoruz. Biran önce başımızdan bu musibet gitsin. Herşeyin değerini elimizden gidince anlıyoruz. Allah ıslah etsin bizi vesselam.

    YanıtlaSil
  5. Selamlar blogunuzu takipteyim sizde blogumu takip edip son yazıma yorum yazarsanız çok ama çok mutlu olurum :)

    YanıtlaSil
  6. Üzüldüm öncellikle geçmiş olsun ama malesef bu tip sıkıntıları dünya genelinde yaşıyoruz umarım biran önce her şey yoluna girer Erzincan'lı olarak Erzincan'a selamlar

    YanıtlaSil
  7. Çok geçmiş olsun. İnşallah her şey kısa zamanda yoluna girer.
    Bloğuna mail abonelik butonu koyarsanız daha rahat takip edebiliriz:)

    YanıtlaSil
  8. nabıyoon nasılsıın bi annatıver garik :)

    YanıtlaSil
  9. Bu ara pek yazamıyoruz sanırım.

    YanıtlaSil