23 Şubat 2019 Cumartesi

İstiyorum Değil Niyet Ediyorum

Cumartesinin öğleden sonrasından selamlar :)

Bir Kişisel Gelişim konusuyla daha karşındayım :) Bu sefer herkesin yaptığı ama bir türlü %70 'imizin hayata geçiremediği, hep …… istiyorum. Cümlesindeki ertelenmişlikten bahsedeceğim.


Öncelikle bu olumlama oturduğun yerden aşağıda anlattıklarımı sana getirmeyecek, tabi ki bir çaba, emek sarf etmedikçe bir şeyi elde edemezsin, bunu da unutmamalısın. Bu sadece olumlama yani pozitif enerji olayıdır.
Neyse konuya geleyim.
İstiyorum deme, istiyorum hep ertelemek ve zamanını bilmemektir. Bilinmeyen bir gelecek ve erteleme enerjisi yaratır. " Oldu " enerjisi kullanın buda; "seçiyorum veya niyet ediyorum ya da gidiyorum . " olumlamalarıyla olur.

Gel şimdi bir kaç cümle örnek yapalım.
-Ben bu işte başarını olmayı seçiyorum/ niyet ediyorum.
- Bu yaz İstanbul'a gitmeyi niyet ediyorum.
-Şu arabayı almayı niyet ediyorum.
-Ben bu kitabı istiyorum değil de ; ben bu kitabı seçiyorum.

Gibi cümleler uzar gider.
İstedim ama olmadı diye bir çok cümle kurmuşsundur. Önce bu olumlamayı (pozitif enerjili cümleyi ) dene  ardından sıkı bir çalışma ile , çaba ve emek vererek seçtiğin ve niyet ettiğin her neyse onu elde ettiğinin farkına varacaksın. :) 

Güzel bir hafta sonu geçirmen dileğiyle. 😊😊😊



21 Şubat 2019 Perşembe

BİLİNÇ ALTINMIZDAN GELEN GÜÇ

Merhaba sevgili okur,



Epey bir zamandır bilinç altı çalışmalarını araştırıyorum ve uyguluyorum. Tanımı ile başlayayım.

Ruh bilimine göre bilinçaltı ; insanda, bilinçdışı olmakla birlikte, kapsamında olanların istendiği zaman bilince çağrılabildiği zihin bölgesi; kişide, bilince inmeyen olayların geçtiği varsayılan iç.

Şöyle özetleyeyim; bir buz dağı düşünün ve görünen kısmı bilinçli zihin, alt kısmı ise bilinçaltıdır.

Yaşadığın olumsuz olayları aslında bilinçaltının çektiğini biliyor muydun ? Nasıl yani ??? dediğini duyar gibiyim.
Geçmişte yaşadığın ve bilinçaltına değersizlik, öf, korku, kaydı olarak kaydettiğin her ne varsa farkında olmadan aktifleştiriyor ve kendine çekiyorsun.
 Ne yapman mı gerekiyor. ? 
Kendinle yüzleşmen gerek ,bilinçaltından gelen imgelerin seni gerçek dünyadan koparıp, hayal dünyana yani kurgu dünyana çekip negatif enerjiyle buluşturmasına engel olman gerekir. Çünkü bilinçaltından gelen çoğu imgelerin gerçeklik payı yok. Geçmişten deneyimleyip depoladığın korku, endişe...v.b negatif duyguların bilinçaltının geçmişidir. 
Bilinçaltını temizlemek için birçok basit  yöntem var sana benim düzenli olarak uyguladığım bir yöntemi öğreteyim.

Banyo yaparken, başından aşağıya su dökerken şunları tekrarla " Geçmişimi tüm samimiyetimle affedip, kabul ediyorum, ve bu akan su ile birlikte bedenimden uzaklaştırıyorum."

Etkili bir yöntemdir. Bir denemelisin :)

Başta tabi ki öncelikle kendini sevmen ve aklını kullanman gerek ki işe yarasın . 

Sevgiyle Kal....😊😊😊