3 Haziran 2020 Çarşamba

GrediTale Geri Döndü :)


Küçücük bir çocuğun annesine koşarak sarılması gibi bende de sana kocaman Merhaba :)))
Çok özledim seninle konuşmayı, muhabbeti ve hatta dertleşmeyi....
Kulağımda, dilimde sevdiğim  bir müzikle yani ( İnce Saz-Böyle bir Kara Sevda ) ve acı kahvemle yazıyorum.
Yaklaşık 2 aylık bir ayrılık girdi araya bu sürede neler mi yaptım hadi gel çok sıkmadan da seni biraz çıtlatayım.
4 tane Kore dizisi bitirdim, henüz başladığım kitabın ortasındayım niye bilmiyorum okumak hiç içimden gelmiyor. 8 tane film izlemişim çoğu bilim kurgu. 1 tane 1000 parçalık kış manzarası olan puzzle bitirdim. 
Ailem anneannemin yanında kalıyorken iş başa düşüp yemek yapmayı öğrendim ve biliyor musun mutfakta bir şeyler yapmak çok rahatlatıyormuş, havlu kenarına işleme yapmayı öğrendim. Günün çoğu zamanını da can dostlarım muhabbet kuşlarımla geçiriyorum ama bir türlü konuşturamadım. :)) Her akşam yürüyüş yapmaya başladım. 
Bütün bunlara rağmen hala bir şey eksik gibi geliyor ne olduğunu bulamıyorum sanırım o kadar çok ki her şeyi öğrenmek ve deneyimlemek istiyorum ve bu yüzden henüz ne olduğunu bulamadım.
Yazmayı çok istedim bir türlü elim varmadı. Böyle gitmeyeceğini ve hayallerimin olduğunu hatırlayıp bu metinle sana geri döndüğümü söylemek istedim.

Sağlıkla ve sevgiyle kal 😊😊😊






10 yorum:

  1. yazmak ne güzel şey bırakma :) muhabbet kuşum var benim de dikkatli şekilde aynı kelimeyi aynı ritimle söylemen lazım öğrenmesi için benimki 10dan fazla kelime öğrendi bu şekilde ama iki tanelerse biraz zorlanıyorlar öğrenmekte. neler izledin merak ettim bilimkurgu çok severim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dişi olan hiç konuşmuyor da Erkek olan kelimeleri tonlayarak ötmeye çalışıyor :)

      Sil
  2. Hoşgelmişsiniz. Mutfakta birşeyler denemek bana terapi gibi gelir.:) Tekrar aramızda olmanız güzel, arayı çok açmayın.:)

    YanıtlaSil
  3. oleeey sevindim haberler güzeeeel hepsini sevdiim :) yaa 5 binlik yapboz yapıyom dene yaaa nefis bişiiii :) eksik olan şey işallah hayırlısıyla işe başlaman olacak bigüün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haaaa 5 bin mi 1500 lük düşünüyordum 5 bin fazla :)))

      Sil
  4. Tekrardan hoşgeldin :)) çok tatlı bir izleyicimin profilinde görüp geldim :)))

    YanıtlaSil