18 Ağustos 2021 Çarşamba

Hayatı Anlamlandırmaya Çalışmak...

 Selam, koca 1 yıl geçti aradan özlemle hem de hep elim gitti yazmaya ama içimdeki ses beni her defasında durdurdu.

2020 den bu yana gündem hepimizin canını sıkıyor zaten o yüzden o konudan uzak durup neler yaptığımdan, neler hissettiklerimden bahsetmek istiyorum...

2020 yaz ayını memlekette Erzincan da geçirdim, kışa dönüş yolu istikamet Antalya oldu ve şu an yine Erzincan dayım :) Yazları memleketteyiz yani :)

bu bir yılda 4 tane 1000lik puzzle bitirdim ve duvara astım :) Bol bol doğa fotoğrafı çektim, film ve diziler izledim, 2. üniversitemi bitirdim ( acil durum ve afet yönetimi bölümü ), AFAD gönüllüsü oldum. 

İşte böyle şimdiye geldik an dayım ve bu satırları yazıyorum. burada olmayı özlemişim beni tekrar heyecanlandırıyor.

Bu süreçte herkes gibi bende çok fazla hayata karşı düşündüm. Neler olduğunu anlayama, görmeye çalıştım elimden ve aklımın yettiğince.

Yeri geldi dibine kadar kaygılandım, korktum ve yeri geldi umursamadım yokmuş gibi yaptım sonunda şu sonuca vardım bir tane hayatım var ve bunu korku ve kaygıyla harcayamam. o yüzden yaşadığım anlardan mutlu olmayı öğrendim ve daha huzurluyum.



3 yorum:

  1. Selam uzun zamandır buralarda yoktum yeni bir blogla geri döndüm sizi takipteyim. Rica etsem sizde bloguma bi göz atıp takip eder misiniz ?

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir yıl geçirmişsiniz. Bloğunuzu yeni keşfettim, takipteyim

    YanıtlaSil
  3. Evet bir tane hayatımız var bunu başkaları için değil kendimiz için kullanalım :)

    YanıtlaSil